Huippuluokan puhujat saapuvat Kouvolaan!

Raino Kukkosen 70-vuotissäätiö on kutsunut erittäin mielenkiintoisen joukon puhujia BusinessKouvola 2022-tapahtumaan.

André Noël Chaker on positiivisesti ainutlaatuinen puhuja, kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johtaja sekä teknologian ja urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenenviiden Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös ”bisnesantropologi”. Chakerin esiintymisen otsikkona seminaarissa on ”Kymenlaakson ja Kouvolan kilpailuedut”.

Alf Rehn on innovaation, designin, ja johtamisen professori University of Southern Denmark:ssa, ja tämän lisäksi kansainvälisesti arvostettu ajattelija ja strateginen neuvonantaja. Rehn on kirjoittanut useita menestyneitä kirjoja, ja pitänyt noin 1000 keynote-puheenvuoroa ympäri maailmaa. Rehnin puheenvuoro seminaarissa kulkee nimellä ”Luovuus ja innovaatiot”.

Anne Raudaskoski on inspiroiva puhuja, joka saa yleisön kuin yleisön syttymään aiheestaan. Raudaskoski on yksi kiertotalouden pioneereista Suomessa, ja vuosien varrella hänet on nähty kotimaan lisäksi myös lukuisilla kansainvälisillä puhujaestradeilla. Raudaskoski puhuu otsikolla ”Kilpailuetua vastuullisuudesta”.

Kari Ketonen, näyttelijä, käsikirjoittaja ja psykoterapeutti (YET) puhuu itsetuntemuksesta, läsnäolon taidosta, karisman kehittämisestä, hengityksen merkityksestä ja siitä, miten keho varastoi tunteet, joiden kohtaamista vältämme. Hän myös kouluttaa johtajia tunteiden käsittelyyn ja kohtaamiseen itsessään ja muissa. Ketosen aiheena seminaarissa on ”Mihin karismaa tarvitaan?”.

Lipunmyynti seminaariin on käynnissä. Varaa paikkasi syksyn huipputapahtumassa nyt, viimeistään 14.9.!