Ensimmäinen BusinessKouvola-seminaari perjantaina!

Tervetuloa BusinessKouvola2022 -seminaariin pe 23.9. Kouvolan Teatteriin. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa klo 8.15, tarjolla on pientä aamiaista. Saavuthan siis ajoissa paikalle! Ilmoittautumispisteellä oma nimesi toimii ns. pääsylippuna tapahtumaan. Ilmoittautumispisteellä jaetaan jokaiselle osallistujalle nimilappu.

Seminaarin ohjelma löydät täältä: https://raino.fi/business-kouvola-2022/

Saapuminen

Mikäli saavut tapahtumaan omalla autolla, keskustan alueella on paljon maksutonta pysäköintitilaa. Aivan teatteria vastapäätä löytyy pysäköintialue, jossa ei tarvitse kiekkoa. Lisäksi Ässätornin pysäköintialue sekä parkkihalli (Ilmarinkuja 3) on käytössä, joissa ei myöskään tarvitse kiekkoa. Myös Kouvolan jäähallin viereinen Sumulaakson kenttä on alue (Sumulaaksonkatu), jonne voi jättää auton ilman kiekkoa ja huolta pysäköintivirhemaksuista.

Mikäli saavut junalla Kouvolaan, asemalta on noin 650 m kävelymatka teatterille.

Tapahtumapaikan osoite: Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola.

Tavata-verkostoitumissovellus

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kaikki irti tapahtumassa verkostoitumisesta! Tapahtumassa on käytössä Tavata-verkostoitumissovellus, jonka avulla näet muut osallistujat etukäteen ja voit sopia tapaamisia tapahtumaan tai tapahtuman jälkeiselle ajalle.

Älä jätä väliin mahdollisuutta löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, ideoita, asiakkaita, asiantuntijoita ja muita hyödyllisiä kontakteja! Sovelluksesta voit nähdä, keitä kävijät ovat ja mitä he ovat tapahtumassa etsimässä ja tarjoamassa. Tervetuloa verkostoitumaan!

TOIMI NÄIN:

1. Rekisteröidy ja luo käyttäjäprofiilisi osoitteessa: https://app.tavata.events/signup

2. Liity tapahtumaan koodilla OABL (huomioi isot kirjaimet).

3. Muokkaa tapahtumakohtainen profiilisi, ja valitse mitä olet tarjoamassa & etsimässä tapahtumassa.

4. Sovi tapaamisia. Selaa muiden osallistujien profiilikortteja, ja ehdota tapaamista. Muista myös hyväksyä tai peruuttaa sinulle ehdotetut tapaamiset, jotka löydät sähköpostistasi, tai Aikataulut-välilehdeltä.